YÜKLENİYOR

İpanema Single Origin kahveler Workhaus'ta

İpanema Single Origin kahveler Workhaus'ta

Workhaus'un sevdiğiniz kahvelerini artık evinizde de içebilmeniz için 250gr'lık paketlerde ister çekirdek ister çekilmiş olarak sizlere sunulmakta. 

 

IPANEMA Hakkında

Brezilya’nın Minas Gerais bölgesinin kalbinde bulunan Ipanema çiftliği, kahve yetiştiriciliğinin tohumdan fincana kadar olan sürecinde uzmanlaşmıştır.

Çiftlik tüm eforunu, geleneksel ve modern teknikleri birarada kullanarak en kaliteli kahveyi üretme ve bu sayede diğer firmalardan ayrılmaya odaklamıştır.

Ipanema’nın kaliteye olan duyarlılığı, çiftliğin doğal yaşamın korunması ve sosyal sorumluluk bilinci konularıyla da bağlantılı olarak, onun, Raiforest Alliance (Yağmur Ormanları Birliği) ve UTZ sertifikalarına sahip dünya çapında bilinilirliği olan öncü bir firma olmasınından da anlaşılmaktadır.

Ödüllü IPANEMA  markası, özel dizayn edilmiş tarlalarda yetiştirilen  %100 Arabica çekirdeklerinden hazırlanmaktadır. Çok hafif bir kavurma işlemi sonucunda Ipanema kahvesi tatlı ve hafif bir lezzete sahip olup, acılık hissi vermeyen gövde dokusu ile hem espresso hem de sütlü kahve çeşitlerinde kullanılmak için mükemmel bir seçimdir. Ayrıca tohumdan fincana tüm sürecinin takip edilebilmesi de Ipanema tüketicilerinin gerçekten orjinal bir ürün içtiklerinden emin olmalarını sağlamaktadır.

Detaylar

KATEGORI

Blog

Yazar

Berk

Yorum Bırak

Yorumunuz gönderiliyor.

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir Kontrol edildikten sonra yayına alınacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Workhaus Ofis Hizmetleri İşletmeciliği Anonim Şirketi Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK)‘dan işletmeci lisansına sahip Bulutfon Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin bayisi olarak hizmet vermektedir. Abonelik sözleşmesi ve ödemeler Bulutfon A.Ş’ye yapılacaktır. Faturanız işletmeci Bulutfon A.Ş. tarafından düzenlenecektir.