YÜKLENİYOR

Hazır Ofis Nedir?

Hazır Ofis Nedir?

Hazır ofisler, ihtiyacınıza en uygun şekilde dekore edilmiş, kendinize ait, farklı m2 lerdeki kapalı ofislerdir. Ofisinizde, çalışmak için ihtiyaç duyduğunuz çalışma masası, ofis sandalyesi, dolap, internet gibi ihtiyaçlar hazır olarak bulunur.

Hazır ofisin faydaları nelerdir?

Hazır ofis hizmeti, fiziksel ofise ihtiyacı olan şirketlere uygun fiyat seçenekleriyle birçok fayda sağlar. İnternet, dekorasyon, doğalgaz, su gibi masraflarla zaman kaybetmeden ve fazladan para harcamadan ihtiyacınız olan ofise, prestijli bir adreste düşük maliyetle sahip olabilirsiniz. Ekstra bir çalışana ihtiyacınız olmadan misafirleriniz en iyi şekilde karşılanır, posta ve kargolarınızın yönetimi sağlanır. İsterseniz ofisinizde ya da isterseniz toplantı odalarımızda misafirlerinizi en iyi şekilde ağırlayabilirsiniz.

Detaylar

KATEGORI

Blog

Yazar

Berk

Yorum Bırak

Yorumunuz gönderiliyor.

Yorumunuz başarıyla kaydedilmiştir Kontrol edildikten sonra yayına alınacaktır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Etiketler

Hazır Ofis

Workhaus Ofis Hizmetleri İşletmeciliği Anonim Şirketi Bilgi Teknolojileri Kurumu (BTK)‘dan işletmeci lisansına sahip Bulutfon Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin bayisi olarak hizmet vermektedir. Abonelik sözleşmesi ve ödemeler Bulutfon A.Ş’ye yapılacaktır. Faturanız işletmeci Bulutfon A.Ş. tarafından düzenlenecektir.